۱۴ آبان ۱۳۹۵

#ایران - ابراز نگرانی عفو بین‌الملل نسبت به محروم کردن زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد از درمان پزشکی

ابراز نگرانی عفو بین‌الملل نسبت به محروم کردن زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد از درمان پزشکی


عفوبین‌الملل نسبت به محروم کردن زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد از هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران از درمان پزشکی توسط رژیم آخوندی ابراز نگرانی کرد. در بیانیه عفو بین‌الملل که روز پنجشنبه 13آبان منتشر شده آمده است: زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد که دوره محکومیت 15ساله خود را در زندان اوین می‌گذراند از دسترسی به درمان پزشکی محروم است. این زندانی سیاسی بعد از پرکردن یک فرم شکایت به‌دنبال یک بررسی رسمی برای قتل‌عام زندانیان سیاسی از جمله خواهر و برادرش در تابستان 1988، با اقدامات تلافی‌جویانه مواجه است. مقامهای رسمی رژیم ایران از بردن مریم اکبری منفرد به قرار پزشکی برنامه‌ریزی شده در بیرون از زندان به‌منظور معالجه بیماریهای تیروئید و روماتیسم مفاصل امتناع می‌کنند. دادیار زندان اوین روز 24اکتبر به خانواده وی گفت که قرار پزشکی وی کنسل شده است زیرا او بیش از حد گستاخ شده است. این اظهارات اشاره به یک شکایت توسط مریم اکبری منفرد از داخل زندان در روز 18اکتبر دارد که خواهان یک تحقیقات رسمی درباره اعدامهای دستجمعی در سال 1988 است که برآورد می‌شود 5000 زندانی سیاسی، از جمله برادر و خواهر او می‌باشد. ...
در ادامه بیانیه عفو بین‌الملل آمده است: زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد اوایل صبح 31دسامبر 2009 دستگیر گردیده و برای 5ماه خانواده‌اش از سرنوشت و محل او بی‌خبر بودند. در ماه می‌2010 او در مقابل دادگاه انقلاب تهران حاضر شد و به‌خاطر چندین اتهام از جمله، ”محاربه “به‌خاطر عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران ، به 15سال زندان محکوم شد. پروسه قضایی که طی شد به‌شدت ناعادلانه بود و حکم بر اساس تنها یک فاکت که او تماسهای تلفنی با نزدیکانش که عضو سازمان مجاهدین خلق ایران و یکبار دیدار آنها از کمپ اشرف سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق صادر شد. ...
عفو بین‌الملل همچنین از همه خواسته است که با نوشتن نامه به رژیم آخوندی از این رژیم بخواهند که مریم اکبری منفرد را بدون قید و شرط آزاد کند.
از رژیم بخواهند تا دسترسی فوری و ادامه‌دار به رسیدگی پزشکی که زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد در خارج زندان بدان نیاز دارد را فراهم نمایند و او را در مقابل شکنجه و دیگر بدرفتاریها، که منع رسیدگی پزشکی می‌تواند بدان اضافه کند حفاظت کنند.
از رژیم ایران بخواهند تا آزار و اذیت و پیگرد خانواده‌های قربانیان اعدام دستجمعی 1988 را متوقف کنند و حق آنها برای حقیقت، عدالت و غرامت را محترم بشمارند، از جمله از طریق یک تحقیقات مؤثر و مستقل و به پای میز محاکمه کشاندن کسانی‌که مسئول بوده‌اند، در یک پروسدور منصفانه بدون متوسل شدن به مجازات مرگ.



آری،
میهنی می سازیم
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
با ما در کانال تلگرام میهنی میسازیم همراه شوید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر