۲۲ دی ۱۳۹۵

#ایران - نمایش شقه و آشفتگی ولایت در جریان تدفین رفسنجانی

 نمایش شقه و آشفتگی ولایت در جریان تدفین رفسنجانی


در حالیکه خامنه‌ای با شرکت خود در مراسم تشییع جنازه و دفن رفسنجانی برای سرپوش گذاشتن بر عدم تعادل نظام بسیج کرده بود، این مراسم به پیش‌درآمدی از شقه و آشفتگی در ولایت طلسم شکسته‌اش تبدیل شد.
برخی از رسانه‌ها روی تغییر عبارتی از دعای نماز میت توسط خامنه‌ای انگشت گذشته‌اند و این‌که او عبارتی را که اعمال خوب را به میت نسبت می‌دهد حذف کرده و به جای آن از عبارتی با مضمون بخشش گناهان میت استفاده کرده است.
به‌رغم بسیج حکومتی برای نمایش عزا و وحدت باندها، در برخی از منابع باند رفسنجانی ـ روحانی و در شبکه‌های اجتماعی، تغییر عبارت دعای نماز میت توسط خامنه‌ای، فقدان کمترین اشاره‌یی به رابطه ویژه رفسنجانی با خمینی در پیام خامنه‌ای و این‌که در پیامش از رفسنجانی به‌عنوان شیخ علی اکبر و حجت الاسلام یاد کرده، وسیعاً مطرح شده است.
به‌رغم تلاش ولی‌فقیه ارتجاع برای نمایش وحدت و انسجام در مراسم دفن رفسنجانی در گور خمینی، و به‌رغم سانسور برنامه‌ریزی شده رادیو تلویزیون حکومتی، برخی از حاشیه‌ها و کشمکشهای باندهای حاکمیت در این مراسم چه به‌طور ناخواسته در پخش مستقیم و چه از طریق اینترنت و شبکه‌های اجتماعی انتشار یافت.
در مراسم تشییع جنازه رفسنجانی وقتی که حاضرین رئیس رادیو و تلویزیون رژیم را در مسیر دیدند؛ شعار دادند ”ننگ ما ننگ ما؛ صدا و سیمای ما“
همچنین در صحنه دیگری وقتی خبرنگار تلویزیون رژیم به روی خودرو برای فیلمبرداری رفت، حاضرین همین شعار را سردادند.
در جریان مراسم تشییع جنازه رفسنجانی در حالی که‌ دار و دسته خامنه‌ای شعار می‌دادند «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده»، طرفداران رفسنجانی شعار می‌دادند «این همه لشکر آمده به عشق اکبر آمده». گزارشها همچنین حاکیست شماری از کسانی که علیه رژیم آخوندی شعار می‌دادند توسط مأموران سرکوبگر رژیم دستگیر شدند.
علی مطهری نایب‌رئیس مجلس ارتجاع که در میان تشییع‌کنندگان بود، ضمن حمله به رادیو تلویزیون تحت‌امر خامنه‌ای گفت: هاشمی رفسنجانی در کشور ایجاد تعادل می‌کرد.
پیش از این هم مهدی هاشمی پسر رفسنجانی به رئیس رادیو تلویزیون تحت‌امر خامنه‌ای اجازه نداده بود زیر تابوت رفسنجانی برود و او را پس زده بود.
یک عضو مجلس رژیم به‌نحوه پوشش رادیو تلویزیون حکومتی به مرگ رفسنجانی حمله کرد و گفت: تذکر من یک به صدا و سیما است که ضایعه‌ای که بدون شک در زمانهای حساس و طی گذشت زمان و سنگینی آن بیشتر پی خواهیم برد نحوه پوشش صدا و سیما در خور و شایسته این انسان بزرگ نبود.
آخوند ناطق نوری گفت از مرگ رفسنجانی هنوز شوکه است و هر چه بیشتر بگذرد فقدان او (برای نظام) بیشتر احساس می‌شود.
وی گفت: خمینی از دنیا رفت. همه مضطرب بودیم نظام چه می‌شود. خبرگان جمع شدند و رفسنجانی به‌عنوان رئیس خبرگان ناگهان جمله‌ای می‌گوید و (خامنه‌ای مطر ح می‌شود) آیا این خدمت و تدبیر کمی است!
آخوند ناطق نوری افزود: خمینی آن‌قدر به رفسنجانی اعتماد داشت که به او پیشنهاد تأسیس حزب داد. رفسنجانی همیشه می‌گفت خمینی در آن زمان پول درست و حسابی در اختیار من گذاشت تا حزب جمهوری اسلامی را تشکیل دهم.
آخوند امینی، امام جمعه خامنه‌ای در قم، گفت: به‌رغم آن‌که رفسنجانی همه دنیایش را فدای نظام کرد، مورد بی‌مهری فراوان قرار گرفت ولی می‌گفت: اگر صبر نکنم چه کنم؟! اصل نظام به خطر می‌افتد.
وی افزود: رفسنجانی به‌عنوان «یکی از استوانه‌های نظام در سمتهای مختلف» و «رفیق بی‌بدیل روزهای سخت و بحرانی» در خدمت نظام و خامنه‌ای بود.
در میان کشمکشهای باندهای حکومتی، شماری از جوانان با استفاده هوشیارانه از همین فرصت، شعارهای ضدحکومتی و آزادی زندانیان سیاسی سر دادند.
روزنامه وال استریت ژورنال، چاپ آمریکا، مرگ رفسنجانی را پایانی بر توهمات مدراسیون در استبداد دینی حاکم بر ایران دانست و نوشت: حکومت مذهبی مستبدی که جایگزین تخت پادشاهی در انقلاب سال1379شد، به همان میزان که تولیدات خمینی بود، رفسنجانی هم در آن دست داشت. در این میان، رفسنجانی بیش ازحد فاسد بود تا بتواند یک ایدئولوگ مدراسیون باشد.
این روزنامه افزود: رفسنجانی بر قتل مخالفان نظارت داشت. در سال 1370 در خلال ریاست‌جمهوری او، نیروهای رژیم ایران 4 مخالف را در رستورانی در برلین به قتل رساندند.



آری،
میهنی می سازیم
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
با ما در کانال تلگرام میهنی میسازیم همراه شوید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر