پروفسور ریموند تنتر عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا طی مقالهیی که در نیوزمکس درج شده ازجمله نوشت: «نباید به خامنهای اطمینان داده شود که رژیم او در برابر مردم ایران، در امان است، بر عکس، او باید مطلع شود که واشینگتن در کنار مردم ایران میایستد که میخواهند رژیم غیرمنتخب و نامشروع خود را تغییر دهند.
برخلاف کره شمالی که هیچ نشانه ملموسی از یک جنبش فعال ضد رژیم در آنجا دیده نمیشود، در ایران یک اپوزیسیون سازمانیافته برای تغییر رژیم وجود دارد. اپوزیسیونی که تا همین جا هم حی و حاضر است و بایستی شورای ملی مقاومت ایران را در یک نقش اساسی مد نظر قرار داد. شورای امنیت ملی در بررسی سیاست خود در قبال رژیم ایران لازم است که گزینههای تغییر رژیم در تهران را مد نظر قرار دهد. تیم ترامپ باید علاقمندی خود را به دست کم، ملاقات کردن و گوش دادن به ایرانیانی که حکومت آخوندی را رد کرده و در پی تحقق تغییر رژیم از درون هستند، نشان دهد.
بیشتربخوانید:
پروفسور ریموند تنتر: ما باید تغییر رژیم در تهران به رهبری شورای ملی مقاومت ایران را در نظر بگیریم
هیل نشریه کنگره آمریکا طی مقالهیی به قلم پروفسور ریموند تنتر عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا نوشت: بررسی سیاست ایران که توسط شورای امنیت ملی ترامپ در حال انجام است باید تغییر رژیم از درون را که توسط دولت اوباما کنار گذاشته شده بود، شامل شود و برنامههای اتمی و موشکی تهران، بخشی از این بررسی باشد.
علاوه بر آن، سیاست ما باید به نیروهای اپوزیسیون در ایران که از دموکراسی، حقوقبشر و یک دولت سکولار حمایت میکنند، امید داده، آنها را تغذیه کند.
دوم، بهدلیل اینکه ترامپ، توافق اتمی را یک فاجعه نامیده است، این بررسی باید راههایی را برای خروج از توافق پیدا کند، راههایی که حداقل خسارت را به سایر منافع آمریکا وارد آورد.
این بررسی باید گامهایی را در نظر بگیرد که بر آن اساس، مانع تبدیل شدن رژیم ایران به یک پیونگ یانگ دیگر شود.
در واقع، ما باید تغییر رژیم در تهران به رهبری اپوزیسیون شورای ملی مقاومت ایران را در نظر بگیریم.
پروفسور ریموند تنتر: تغییر رژیم ایران با شورای ملی مقاومت امکانپذیر است
پروفسور ریموند تنتر عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا طی مقالهیی در شماره روز جمعه مکس نیوز نوشت: شنبه بیست و چهارم تیر ماه دومین سالروز توافق هستهیی است. آن چه در سیاست آمریکا تغییر کرده است تغییر رژیم از درون به دست مخالفان ایرانی دموکراسی خواه است.
«شورای ملی مقاومت» در بهترین موقعیت برای رهبری ائتلافی فراگیر از سازمانهای اپوزیسیون قرار دارد که حاکمیت آخوندها را رد کرده و خواهان حمایت از تغییر رژیم از درون ایران هستند.
احتمال اینکه پرزیدنت ترامپ به این نتیجه برسد که با اپوزیسیون دموکراسی خواه ایران تماس برقرار کند بیش از باراک اوباما است زیرا اوباما برای حفظ توافق هستهیی ارزش بسیاری قائل بود و تماس با اپوزیسیون را در این راه خطرناک میدید.
«شورای ملی مقاومت ایران» برای تغییر رژیم ایران از درون نیازی به نیروهای آمریکایی ندارد. حتی اگر دونالد ترامپ قصد سرنگونی رژیم را نداشته باشد میتواند فشار بر ملاها را با حمایت از این گروه افزایش بدهد.
آری،
میهنی می سازیم
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
با ما در کانال تلگرام میهنی میسازیم همراه شوید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر