خبرگزاری حکومتی آریا 29شهریور نوشت: «در پاسخ این سؤال خبرنگار شبکه ان.بی.سی آمریکا که ' همه دنیا با هیجان زیاد به سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل نگاه میکند؛ آیا شما شخصاً در محل سخنرانی حضور خواهید داشت؟ و چه انتظاری دارید؟ ' حسن روحانی با بیان اینکه «لحن و رفتار رئیسجمهور فعلی آمریکا، همه زمینههای مثبت را از بین میبرد گفت: حضور نخواهم داشت، ولی احتمالاً گوش خواهم کرد. آنچه اهمیت دارد این است که موضوع برجام بهعنوان یک توافقی است که بعد از سالها تلاش و کوشش 7کشور و پشتیبانی دهها کشور از جمله اتحادیه اروپا، حاصل شده است. بنابراین هرگونه کلامی برخلاف این واقعیت نمیتواند نه به منطقه و نه به روابط جهانی کمکی کند».
حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی روحانی در کانال تلگرامی خود نوشت: «به نظر میرسد نزدیکان اسراییل و مجاهدین بیشترین نقش را در تدوین متن ترامپ داشتند. در این ادبیات، کمترین اثری از روحیه دیپلوماتیک، وزارتخارجه آمریکا یا عقل متعارف دیپلوماسی آمریکا وجود نداشت» (آخرین خبر- 28شهریور).
در حالی که هنوز همگی مقامات نظام در شوک اظهارات ترامپ هستند و سعی میکنند با طرح نکاتی مثل «نوبت جواب روحانیه» روحانی را تشویق به پاسخگویی کنند، ظریف وارد شد و با یک راهنمای چپ به منتها الیه راست پیچید و در توئیتر خود نوشت: «سخنرانی سخیف و نفرت آلود ترامپ متعلق به قرون وسطی است، نه سازمان مللمتحد قرن بیست و یکم که ارزش پاسخ دادن ندارد. کسی فریب همدلی دروغین با ایرانیان را نمیخورد» (ایلنا-28شهریور).
شمخانی وزیر دفاع روحانی هم در باب وفاداری نظام به برجام گفت: «آژانس بینالمللی انرژی اتمی 7نوبت پس از برجام پایبندی کامل ایران به تعهداتش و ماهیت و روند صلحآمیز فعالیتهای هستهیی کشور ما را تأیید کرده است و هرگونه فضاسازی رسانهیی طرف مقابل و اتهام زنی واهی که با هدف عملیات روانی صورت میگیرد فاقد ارزش و اعتبار است» (تبیان- 29شهریور).
بروجردی رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع نیز گفت: «ترامپ با اظهارات امروزش در مجمع عمومی سازمان ملل عمق دشمنیاش را با نظام مستقل جمهوری اسلامی نشان داد... ترامپ رئیسجمهور کشوری است که همه تعهدات مهم بینالمللی از جمله توافق برجام را نقض کرده است» (خبر 24-28شهریور).
علی خرم سفیر اسبق رژیم در مقر اروپایی ملل متحد: اظهارات دونالد ترامپ، سخنانی خارج از عرف دیپلوماتیک بود (خبر داغ – 29شهریور). پاسدار رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در این میان نگران انزوای آمریکا شد و نوشت «این، دولت آمریکا را از آنچه هست، بدنامتر و منزویتر میکند» (برترین ها- 29شهریور).
واقعیت این است که به قول آن دیپلومات سابق رژیم که روز 26شهریور در تلویزیون رژیم گفت در «هچل» و «مخمصه» گیر کردهاند. آنقدر که حتی نمیتوانند برای کتمان ضعف و جلوگیری از ریزش نیروها جواب حرفهای ترامپ را بدهند و به این ترفند متوسل میشوند که چیزی نمیگوئیم چون «ارزش پاسخ دادن ندارد».
این ضعف قبل از هر چیز نشانه سستی در پایه و عمود نظام یعنی ولایت فقیه است و مواضع رئیسجمهور آمریکا وقتی میتواند محقق بشود که شورای ملی مقاومت ایران بهرسمیت شناخته بشود، این راهکار عملی برای جبران اشتباهات گذشته آمریکا در قبال مردم و مقاومت ایران است. همانطور که در اطلاعیه روز 28شهریور 96 شورای ملی مقاومت نوشته است «خانم مریم رجوی، رئیسجمهور برگزیده مقاومت با استقبال از نخستین گواهی یک رئیسجمهور ایالات متحده درباره ضرورت تغییر در ایران بهرسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران بهعنوان تنها جایگزین دموکراتیک برای دیکتاتوری مذهبی و تروریستی را لازمه پایان و جبران سیاست فاجعهبار پیشین آمریکا برای مردم ایران خواند...».
آری،
میهنی می سازیم
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
با ما در کانال تلگرام میهنی میسازیم همراه شوید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر