پس از نمایش انتخابات و تحمیل زهر شقه به نظام، عملکرد این زهر، خود را در تعمیق شکاف در رأس نظام نشان میدهد. از جمله روز 12تیر 96 ولیفقیه ارتجاع به قضاییه تحتامرش دست باز برای کنترل دو قوه دیگر را داد:
«.. خامنهای نگاه تحولی و جهادی در برنامهریزیها و اقدامات در قوه قضاییه را ضروری خواندند و با اشاره به جایگاه بالای قانونی این قوه و تاثیرگذاری آن بر دوقوه دیگر و در مسائل عمومی کشور گفتند در قانون اساسی تصریح شده است که نظارت بر حسن اجرای قوانین و نظارت بر حسن اجرای امور برعهده قوه قضاییه است و دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور بهعنوان دو بازوی اصلی این قوه مسئولیت این دو وظیفه مهم را بر عهده دارند».
خامنهای به قضاییه آخوندی تأکید کرد: «امر به معروف و نهی از منکر هم جزو قانون اساسی است اما برخی بیتوجه هستند. در جایی که آبروی نظام در معرض خطر است حفظ آبروی نظام اسلامی مقدم و مهمتر است».
ولیفقیه ارتجاع علم و کتل «حقوق شهروندی» را که روحانی مدعی آن بود به دست دژخیمان قضاییه داد و گفت: «این قوه باید پرچمدار این موضوعات باشد و با مخالفان و معارضان حقوق عمومی در هر جایگاهی، مقابله کند». (تلویزیون رژیم 12تیر 96)
آخوند روحانی هم به نوبه خود از نقطه دیگری بر آتش جنگ باندی دمید و بار دیگر زهر منطقهیی را راه برونرفت نظام از بحرانهای داخلی و خارجی توصیف کرد:
«من قبلاً هم در یک بحث دیگر گفتهام بحث در اینکه کدام کشور در منطقه ما قویتر باشد، باید کنار گذاشته شود قویترین کشور در منطقه نباید بهعنوان هدف اول دنبال شود، منطقه قویتر باید مدنظر ما باشد».
روحانی در ادامه سخنانش گفت: «هیچ سیاستی در جهان موفق نیست مگر برد برد باشد. اگر کسی فکر کند تنها میتواند منافع خود را به قیمت از بین بردن منافع دیگران تأمین کند، حتماً اشتباه کرده ولو آمریکا باشد. باید در مسائل مختلف به جای قطع دست یکدیگر، دست به دست هم بدهیم و با محترم شمردن حقوق یکدیگر با سیاست برد- برد به همدیگر کمک کنیم. در بحث محیطزیست نیز باید سیاست برد- برد به وجود آید تا مشکلاتی که گریبان منطقه و جهان را گرفته است، حل شود». (تلویزیون رژیم 12تیر 96)
بلافاصله ارگانها و مهرههای خامنهای برای پاسخگویی به صف شدند:
از جمله کیهان خامنهای 13تیر 96 نوشت: «چه کسی از ایران ضعیف سود میبرد؟ آقای روحانی! چرا اصرار دارید قدرت اول منطقه نباشیم؟!
رئیسجمهور در اظهارنظری عجیب گفت؛ قویترین کشور در منطقه، نباید بهعنوان هدف اول دنبال شود!
(وی) در ابتدای این اظهارات خود با بیان این جمله که «بنده قبلاً هم در بحث دیگری گفتهام...» در واقع از طرح «منطقهیی قوی به جای قدرت منطقهیی» بهعنوان زیرساخت راهبرد منطقهیی خود که قبلاً از آن با عنوان برجام منطقهیی و با کلیدواژه برجام یک و دو... یاد میکرد رونمایی کرده است ».
پاسدار قاسم سلیمانی هم در این رابطه گفت: «نباید تداعی حرفهای دورههای گذشته را کرد... اگر کلامی در کشور برخلاف منویات رهبری گفته شود و اعتراضی صورت نگیرد در گناه آن سهیم هستیم. اگر ایران را به یک کشتی تشبیه کنیم، ناخدای این کشتی مقام معظم رهبری است که بدون این رهبری این کشتی به ساحل نمیرسد و این اصلاً بحث قانون نیست، بلکه بحث بقا و عزت این کشور است». (سایت حکومتی انتخاب- 13تیر 96)
مهدی محمدی مهره باند خامنهای هم روز 12تیر 96 خطاب به روحانی گفت: «روحانی در واقع دارد میگوید 'تلاش برای قدرت منطقهیی شدن' خود بخشی از مشکل است نه راهحل... روحانی دقیقاً کدام بخش از قدرت منطقهیی ایران را قابل معامله میداند؟ و طرف معاملهاش کیست؟ چه چیز را چند میخواهند بفروشند؟ یک سؤال جزئیتر هم هست: آنچه اکنون میگویند چه مقدار 'عقبه مذاکرات محرمانه' دارد؟».
رضا سراج از مهرههای باند خامنهای هم گفته است: «عریان گویی اخیر روحانی، دیگر سهل اندیشی و اشتباه محاسباتی وی نیست؛ بلکه آشکار سازی مبانی غلطی است که هدف آن نرمالیزاسیون انقلاب اسلامی و هضم و هدم آن در جهانی سازی است.
این اظهارات عُریان، در حقیقت مبانی و زیرساخت برجامهای هفت گانهی مد نظر جریان نفوذ و حلقههای میانجی برای تغییر هویت انقلاب اسلامی است». (سایت حکومتی نسیم آنلاین)
روزنامه حکومتی وطن امروز وابسته به باند خامنهای، 13تیر 96 نوشت: «اظهارنظر مشکوک روحانی درباره تحولات منطقهای... «تلاش برای برجامیزه کردن تحولات خاورمیانه». این سیاستی است که از مدتها قبل پیشبینی میشد حسن روحانی درباره تحولات منطقهیی در پیش بگیرد.
یکی از مواردی که صاحبنظران درباره آن هشدار داده بودند کشاندن مدل ضعیف برجام به تحولات منطقهیی با اسم رمز سیاست برد- برد برای تحولات منطقهیی است».
آری،
میهنی می سازیم
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
با ما در کانال تلگرام میهنی میسازیم همراه شوید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر