وزیر صنعت معدن و تجارت رژیم در گفتگو با رسانه حکومتی آفتاب تأکید کرد که روحانی با اذن ولیفقیه ارتجاع وارد انتخابات شده است.
وزیر صنعت و معدن رژیم با ذکر نمونههایی از مجیزگوییهای آخوند روحانی برای ولیفقیه ارتجاع از جمله در جریان مذاکرات هستهای، و با یادآوری اینکه بعد از انقلاب هرجا آخوند روحانی مسئولیتی داشته زیر نظر خامنهای بوده گفت:
روحانی در شورای عالی امنیت ملی بیست و چند سال نماینده آقا بود. لذا برداشت من این است که ایشان در کارهای مهم بدون اذن آقا تصمیمی نگرفتند و مسئولیتی را نپذیرفتند.
وزیر صنعت و معدن رژیم افزود: حالا گاهی میپرسند چرا آقای روحانی حرفی در مورد انتخابات نمیزند. ایشان روزی در دولت گفتند با آقا صحبت داشتم و با ایشان مطرح کردم که مصلحت چیست؟ بیایم یا نیایم؟ که ایشان تأکید داشتند حتماً باید باشید و کاندیدا شوید. یقین دارم، ایشان بدون اذن آقا در مسایل کلان تصمیم نمیگیرد.
با ورود رئیسی به جنگ انتخابات هر دو باند نظام تحت عنوان دو قطبی شدن، نسبت به خطر قیام به یکدیگر هشدار میدهند. این هشدارها در رسانههای هر دو باند ظاهر است.
رسانههای باند خامنهای در مطلبی با عنوان «تقلای انتخاباتی برای پاک کردن لکه برجام» به باند رقیب هشدار دادند که: «در ذهن مردم، این اصلاحطلبان هستند که با رفتارهایی مثل دروغ تقلّب در سال ۸۸، دروغ پردستاوردی برجام، دروغ هزاران بورسیه غیرقانونی و دروغ خطر جنگ؛ بهعنوان متهمان ردیف اول ناراستی و بیصداقتی شناخته میشوند».
روزنامه حکومتی وطن امروز با یادآوری اظهارات خامنهای در مورد قیام ۸۸ نوشته است: «نکته حائز اهمیت این است که در آغاز سال 96 طرح چنین مسالهای از سوی رهبر انقلاب میتواند هشدار و انذاری جدی به همه گروههای سیاسی باشد چه گروههای بدسابقهای که چند بار جلوی رأی مردم ایستادهاند و در خلوت و جلوت حتی سعی کردهاند آنجا که منافعشان تأمین نشده مملکت را به آستانه سقوط بکشانند، چه جریانی که امروز به سبب استقرار در قوه مجریه ممکن است پیشاپیش خود را برنده انتخابات بداند-که البته شاید این تذکر بیش از همه متوجه دولت مستقر باشد- چرا که اصلاحطلبان بهخاطر خطای فاحش در 88 کمتر امکان دارد دست به خطایی دیگر بزنند که آنها را حتی از حیات سیاسی هم محروم کند و بیش از همه دولت مستقر باید نگران از دست دادن قدرت باشد».
کیهان خامنهای نیز با یادآوری قیام ۸۸ همین هشدار را تکرار میکند: «غرب و بهخصوص آمریکا در جریان فتنه 88 و حتی پیش از آن در جریان مناظرات تلویزیونی پیامهای واضحی از داخل ایران دریافت کرد و به این نتیجه رسید که برای شکستن اقتدار ایران و جبهه مقاومت راه نزدیکتری هم وجود دارد». کیهان خامنهای سپس با اشاره به واکنشهای دولت روحانی به حمله به پایگاه هوایی رژیم اسد مینویسد: «در این دو روز ما شاهد موجی از تحلیلها در شبکههای اجتماعی مورد حمایت دولت هستیم که بر این نکته پای میفشارند که اگر جنگ نمیخواهید به کسانی رأی دهید که به آرامش میاندیشند و حاضرند بهای آن - یعنی کنار آمدن با مهاجمین نظامی - را بپردازند».
جوان، ارگان بسیج سرکوبگر نیز با هشدار به باند روحانی بهخاطر خطر قیام مینویسد: «پذیرش مسئولیت و واگذاری آن، یقیناً از مهمترین فراز حکومتداری در نظام اسلامی است. در صورت نبودن شرایط برای واگذاری آن، فضا را متشنج نکرده و مایه زحمت نظام و کدورت در جامعه نشود؛ مشابه رفتار فتنهانگیزی که در انتخابات 88 در کشور افتاد.
روزنامهها و رسانههای باند روحانی هم با ورود رئیسی نسبت به خطر قیام هشدار دادهاند. روزنامه حکومتی اعتماد که شاید نمیخواسته با صراحت دو قطبی شدن را ناشی از حضور آخوند رئیسی بداند نوشته است:
«احمدینژاد با موتور روشن شده فعلیاش (اگر نیمه راه خاموشش نکنند) فرصتی به رئیسی برای خودنمایی نخواهد داد. فراموش نکنید که در هر بازی دوقطبی که رخ دهد و احمدینژاد در میدان باشد حتماً یک قطب اوست. این انتخابات با حضور تیم احمدینژاد به فیلمی اکشن تبدیل شده که نمیدانم در پایان کمدی خواهد شد یا تراژدی!...».
آری،
میهنی می سازیم
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
با ما در کانال تلگرام میهنی میسازیم همراه شوید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر